Bijeenkomst

Op 21 februari is de eerste bijeenkomst over persoonlijke groei met de DNA code van de ziel.

Voordat ik mijn code kende, had ik vaak het gevoel te leven alsof ik op reis was, zonder te weten waar ik was en waar naar toe ik op weg was. Met mijn code kreeg ik handvatten om het stuur over mijn leven in eigen handen te nemen.

Het startpunt van de bijeenkomst is elke keer jouw actuele levenssituatie, met de vragen, dilemma’s en uitdagingen waar je nu voor staat. Deze situatie gaan we onderzoeken en beter begrijpen met behulp van de code. Tijdens elke bijeenkomst doen we een oefening, waardoor je je beter bewust wordt van je zielsgevoel en van wat je daar mogelijk van af houdt. Hierdoor kom je tot een dieper inzicht hoe de situatie voor je is (voelen), wat deze van je vraagt (denken) en hoe je hier gevolg aan kan geven (doen). Ook lichten we tijdens elke bijeenkomst een ander aspect van de code uit, zodat je begrip van de code versterkt. Kortom, het wordt een leuke en leerzame serie bijeenkomsten!

De eerste bijeenkomst over persoonlijke groei met de DNA code van de ziel is op woensdag 21 februari van 20.00 – 22.00 uur, M.A. de Ruyterstraat 104, 3572 XN Utrecht. Inloop vanaf 19.45 uur. Kom je ook? Meld je alsjeblieft aan via mail als je komt. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. De kosten per avond zijn 25 euro, contant.
De volgende bijeenkomsten over spirituele groei met de DNA code van de ziel zijn 21 maart en 18 april.

Mijn collega Laura Jongedijk en ik organiseren  de laagdrempelige bijeenkomsten samen. Hierbij maken we gebruik van de op westerse leest geschoeide spirituele visie van William Gijsen.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je een ander idee of verzoek hebt voor een bijeenkomst.