Ga voor effectief ontstressen met soul breathing!

Heb je de behoefte om jezelf te bevrijden van die bulk aan, in je leven opgebouwde, negatieve spanningen en emoties, die zich vastgezet hebben in je lichaam?

Kies dan voor soul breathing, een verrassend eenvoudige en effectieve techniek om hardnekkige spanning los te laten.

Aanpak: Soul breathing is in wezen een grote schoonmaak op zielsniveau. Onverwerkte emoties uit het verleden hebben zich vastgezet in het lichaam, waar ze blokkades veroorzaken. Met soul breathing bevrijd je jezelf van die berg in je leven opgebouwde spanningen als gevolg van onderdrukte negatieve emoties. Hierdoor maak je de weg vrij om beter gebruik te maken van je intuitie. Soul breathing doe je door verbonden adem te halen, zonder pauze tussen in- en uitademing, in een zeker ritme. Na een aantal begeleide soul breathing sessies kan je de techniek zelfstandig thuis toepassen, waardoor je zelf ook het nodige onderhoud kan plegen.

Resultaat: Je voelt je meer ontspannen. Je bent beter in staat om vanuit het nu te reageren op situaties, omdat je negatieve emoties vanuit het verleden verwerkt en losgelaten hebt.

Kosten: per sessie van 1,5 uur 100 euro, exclusief 21% BTW
Klik hier om een afspraak te maken.

Ervaringen van anderen

  • "Ik voelde mij na een aantal soul breathing sessies echt bevrijd van mijn negatieve emoties, waardoor de mensen om mij heen het een stuk minder hoeven te ontgelden. Zelf heb ik hierdoor ook meer plezier in het leven."
  • "Ik voel mij na een aantal keren soul breathing tien kilo lichter, alsof ik de ballast die ik meetorste in mijn leven, heb kunnen loslaten. Een hele bijzondere ervaring."

Wat heb je eraan?

Soul breathing helpt je:
  • om jezelf te bevrijden van de onverwerkte negatieve emoties die zich hebben vastgezet in je lichaam
  • om, als je hier zelf na een aantal begeleide sessies actief mee aan de slag gaat, dagelijks onderhoud te plegen aan je lichaam. Het is een zeer effectieve manier om spanning los te laten.
  • om de weg vrij te maken om beter op je intuitie te kunnen varen.