Inzicht in hoe je je leven meer vervullend kan maken!

Heb je behoefte aan een andere, frisse kijk op hoe je je leven inricht?

In een spiritueel coachingsgesprek krijg je, mede aan de hand van je levensopdracht, inzicht in jouw levenssituatie en onderzoek je wat dit voor jou betekent en hoe je je leven meer vervullend kan maken.

Aanpak: In een coachingsgesprek van een uur onderzoek je hoe jij op dit moment keuzes maakt in je leven en hoe je daar mee omgaat. Je signaleert waar het op dit moment goed loopt en waar je belemmeringen ervaart. Je reflecteert op hoe je je voelt, op wat er op je pad komt aan kansen en tegenslagen, op wat je zelf doet -en de gevolgen daarvan-  en de signalen van je lichaam, zoals fysieke kwalen. Vervolgens is het punt om jezelf bewust te worden van wat je eigenlijke verlangen is, om daar ook richting aan te kunnen geven. Ook maken we gebruik van je levensopdracht. Vanuit die opdracht krijg je een aantal praktische handvatten aangereikt hoe jij je leven meer vervullend kan maken.

Resultaat: De praktische handvatten vanuit de levensopdracht geven een nieuwe impuls aan je leven, waardoor je bewuster keuzes kunt maken.

Kosten coachingsgesprek: 100 €, excl 21% BTW (inclusief een uitgewerkte levensopdracht)
Klik hier om een afspraak te maken.

Ervaringen van anderen

  • “Mijn levensopdracht slaat de spijker op zijn kop. Dit is precies het punt waar ik sta in mijn leven en waar ik mee worstel. De levensopdracht geeft aanknopingspunten om mijn leven op een andere manier aan te pakken."
  • "Ik krijg met de levensopdracht een nieuw gezichtspunt aangereikt, dat ik vroeger op bepaalde momenten wel kende, maar dat ik eigenlijk een beetje vergeten was in mijn leven."

Wat heb je eraan?

  • Een persoonlijk coachingsgesprek geeft kort en bondig een nieuwe, frisse kijk op je leven. Hierdoor krijg je input om op een meer bewuste manier om te gaan met jezelf en de buitenwereld.
  • In een coachingsgesprek komen we er niet aan toe om de achterliggende visie achter de levensopdrachten te bespreken. Als je meer wilt weten over de achterliggende visie, kan je beter kiezen voor de workshop.