Ontdek in deze workshop jouw levensopdracht!

Heb je behoefte aan een “handleiding” in het leven? Wil je je leven meer vervullend maken?

In de workshop krijg je helderheid over jouw levensopdracht. Je krijgt praktische handvatten en inzicht in de achterliggende visie en hoe deze uitwerkt voor jezelf en anderen.  

Aanpak: De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. We werken voor ieder persoonlijk de levensopdracht  uit aan de hand van een spiritueel wijsheidssysteem. Je krijgt inzicht in dit wijsheidssysteem. Ook leer je wat jouw levensopdracht is en in hoe je jezelf verder kan ontwikkelen. Ook krijg je een beeld van je valkuil en van het talent dat je hebt gekregen om weer uit die valkuil omhoog te klimmen. Tot slot krijg je inzicht in wat voor type je bent, een denker, doener of voeler. Klik hier voor de data de van workshop.

Resultaat: Met de aangereikte informatie ben je in staat om bewuster te leven en bewuster keuzes te maken. Hierdoor geeft het leven meer voldoening en kan je je leven nieuw elan geven. Ook leer je beter begrip opbrengen voor anderen.

Kosten workshop: 80€, excl. 21% BTW. Bijkomende kosten: 30 € voor opvragen levensopdracht.
Geef je via deze link op voor de workshop “Ontdek je levensopdracht!”

Ervaringen van anderen

  • "Ik heb nieuwe inzichten gekregen, waardoor ik mijn leven meer bewust richting kan geven."
  • "Yolanthe kan goed schakelen tussen de theorie van het wijsheidssyteem en de praktijk van alledag, waardoor de levensopdracht echt gaat leven."
  • "De uitwisseling tussen deelnemers maakt het extra interessant, omdat je van elkaar leert."
  • "De workshop is serieus en speels tegelijk. Op een luchtige manier stonden we stil bij waar het in mijn leven om gaat."
  • Ook als je niet direct gelooft in reïncarnatie, maar het ook niet uitsluit, is de workshop interessant."

Wat heb je eraan?

Je wordt je bewust van:
  • je eigen "worsteling" in het leven en wat je daarmee kan doen. Hierdoor wordt je "worsteling" lichter, omdat je inzicht krijgt in hoe je effectief kan reageren.
  • je levensles op dit moment. Hierdoor is het mogelijk de toevalligheden die op je pad komen te herkennen, te benutten om je levensles te oefenen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.
  • je valkuil. Zo weet je waar je geneigd bent om in te stinken in je leven. Ook weet je wat je dan wel te doen staat om uit je valkuil weg te blijven of er weer uit omhoog te klimmen als je er toch in getuind bent.