Wie is Yolanthe de Goederen?

In 2006 kwam ik in contact met William Gijsen en zijn levensopdrachten. Al snel was ik bijzonder gefascineerd door deze bijzondere visie. Wat mij aanspreekt is dat deze spirituele visie zo verrassend concreet is.

In 2008 en 2009 heb ik de transformatietherapie doorlopen bij William Gijsen. Voor mij was het een openbaring dat er zulke effectieve bevrijdingstechnieken bestaan. Ergens was ik mij wel bewust dat mijn lichaam veel spanning vasthield, waardoor ik snel geirriteerd of driftig was. Na de transformatietherapie werd ik veel minder vaak en snel boos op mensen. Ik heb dus minder last van negatieve emoties, omdat ik die tijdens de transformatietherapie heb kunnen loslaten. Ook laat ik mij minder dan voorheen leiden door angst. Ik ben beter in staat om datgene wat ik te leren heb in het leven aan te gaan, in plaats van er met een ruime bocht om heen te lopen, zoals ik dat vroeger vaak deed. Inmiddels weet ik ook dat als ik mijn levensles uit de weg ga deze op een andere manier en op een ander moment toch terugkomt. Al met al sta ik op een punt in mijn leven waarvan ik indertijd niet had durven dromen dat ik daar ooit zou komen.

In eerste instantie vond ik die spirituele benadering wel raar. Het voelde goed, maar mijn verstand kon het niet helemaal bijbenen. Ik heb dat opgelost door mijzelf elke keer uit te nodigen om te kijken wat deze visie mij aan inzicht opleverde, zonder meteen te willen beoordelen of iets nu waar is of niet. Daarbij werd ik uitgedaagd om mijn grenzen van wat ik voor mogelijk hield te verleggen. Ik heb vooral gekeken in hoeverre ik datgene wat ik leerde ook kon herkennen in het echte leven.

In die zin nodig ik je als lezer uit om je open te stellen en vanuit je gevoel te onderzoeken wat deze visie, spirituele coaching, transformatietherapie of je levensopdracht je aan inzicht op kan leveren. Voor mij is het dus niet belangrijk dat je per se gelooft wat ik opschrijf, maar wel dat je nieuwsgierig bent naar wat het voor je kan betekenen.

Opleidingen

Jaaropleiding Soul Management, onder leiding van William Gijsen, Centrum voor spiritueel inzicht, Bocholt, Belgie (2010 – 2011, voltooid).
In de opleiding leer je hoe je in het dagelijks leven meer in overeenstemming met je levensopdracht kan leven en hoe je anderen daarbij kan helpen. Ook is er aandacht voor hoe je contact kan maken met je ziel. Je leert de achtergronden van het spirituele wijsheidssysteem achter de levensopdrachten kennen.

Jaaropleiding Spiritual Coach, onder leiding van William Gijsen, Centrum voor spiritueel inzicht, Bocholt, Belgie (2012 – 2013, voltooid)
In de opleiding leer je de client op een coachende manier te helpen om inzicht te krijgen in zijn levenssituatie en samen op zoek gaan naar levensvervulling, mede op basis van zijn levensopdracht (DNA code van de ziel). Door het toepassen van een aantal praktische bevrijdingstechnieken help je de client om beter gebruik te maken van zijn intuitie en mogelijkheden.

Partners

Het gedachtegoed waar Yolanthe de Goederen mee werkt is afkomstig van William Gijsen, bij wie zij de transformatietherapie heeft doorlopen en diverse opleidingen heeft gevolgd. Daarnaast vraagt zij bij William Gijsen de levensopdrachten op.

Overige links:
Laura Jongedijk Coaching

Loopbaancoaching

Yolanthe de Goederen heeft sinds 2001 ook een loopbaancoachingspraktijk, waarin zij als zelfstandige met veel plezier mensen begeleidt met uiteenlopende loopbaan- en levensvragen. Zie verder http://www.loopbaanadvies-degoederen.nl/