Aanpak

Onverwerkte emoties als gevolg van pijnlijke ervaringen in het verleden hebben zich als spanning vastgezet in je lichaam, waar ze blokkades veroorzaken. Soul breathing en regressie helpen je om ballast op een dieper niveau op te ruimen door ook je onderbewuste aan te spreken. 

Soul breathing doe je door in wisselend tempo verbonden adem te halen, zonder pauze tussen in- en uitademing. Het is een eenvoudige en verrassend effectieve techniek, waardoor je letterlijk spanning loslaat. Er ontstaat rust in je lichaam en ruimte voor contact met je innerlijk kompas. Na een aantal begeleide soul breathing sessies kan je de techniek zelfstandig toepassen.

Bij een regressie verwerk je ervaringen uit het verleden die je geraakt hebben en die je indertijd onderdrukt hebt, omdat het op dat moment te veel of te groot voor je was. Bij een regressie creëer je in het heden een veilige situatie, waardoor je alsnog de gelegenheid krijgt om die pijnlijke ervaringen te doorvoelen en verwerken, waardoor je er geen last meer van hebt.

Resultaat

Je ervaart meer rust en voelt je ontspannen. Je bent beter in staat om vanuit het nu te reageren op situaties, omdat je negatieve emoties vanuit het verleden verwerkt en losgelaten hebt. Zo wordt je innerlijk kompas beter voelbaar en maak je de weg vrij om beter gebruik te maken van je intuïtie. 

Praktisch

Elk traject is maatwerk, vanuit de wens of vraag die jij hebt. Meestal 3 tot 7 sessies van 1,5 uur.