Tarieven

Een aanbod is altijd maatwerk en varieert meestal tussen de drie en de zeven gesprekken. De contactmomenten vormen de kern van het traject. Als uurtarief hanteer ik een gemiddeld markttarief. De gesprekken duren meestal 1,5 uur. Alleen bij burn-out duren de gesprekken een uur. Soms maak ik ook gebruik van online vragenlijsten.

Oriënterend gesprek

Gratis

  • Aan het orienterende gesprek zijn geen kosten verbonden. In dat gesprek onderzoeken we wat jouw vraag is, wat je behoefte is en wat je wil leren. Op basis daarvan doe ik je een passend aanbod voor een coachingstraject.

Zakelijk uurtarief

149 euro excl. 21% btw

  • Heb je een werkgever die bereid is om te investeren in coaching? Dan maak je gebruik van het zakelijk tarief. Tegenwoordig wordt investeren in coaching vaak gezien als een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Interessant om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Particulier uurtarief

109 euro incl. BTW

  • Heb je geen werkgever die bereid is om te investeren in coaching? Of neem je liever zelf de verantwoordelijkheid voor dit traject? Dan maak je gebruik van het particuliere tarief.

Voel je je aangesproken?

Je bent welkom, ook als je er nog niet uit bent wat je vraag precies is en wat ik voor je kan betekenen. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en gaan we samen aan de slag om dat te onderzoeken.