Stress & Burn -out

Zorg voor jezelf

De zorg voor jezelf, waarbij je ruimte creëert voor herstel en effectieve ontspanning en grenzen stelt, is niet altijd vanzelfsprekend. Als je zo ver bent dat je een burn-out hebt, is het zaak om eerst aandacht te hebben voor je fysiek herstel. Als je voldoende hersteld bent of (gelukkig) nog niet zo ver bent dat je een burn-out hebt, onderzoek je welke patronen je bij jezelf wil doorbreken en wat je kan doen om beter voor jezelf te gaan zorgen. 

Gezond omgaan met stress

Ervaar je stress? Heb je een kort lontje? Ben je structureel vermoeid?

Vind dan met stresscoaching uit wat voor jou werkt en waar de ruimte zit om meer ontspannen in je leven en werk te staan.

Door te kijken naar de patronen die jou stress opleveren, bij voorbeeld vanuit perfectionisme, de behoefte om te pleasen of onduidelijke taken en verwachtingen, krijg je inzicht in jouw stresspatronen. Ook wordt helder wat je zelf kan doen om je stress de baas te worden.

Herstel bij Burn -out

Ben je uitgevallen op je werk vanwege een burn-out?  
Kies dan voor herstel op basis van de effectieve CSR-methode. Het accent ligt in eerste instantie op fysiek herstel, leren ontspannen en grenzen stellen. Pas daarna gaat het er om uit deze ervaring te leren wat je persoonlijk te leren hebt.

Voel je je aangesproken?

Je bent welkom, ook als je er nog niet uit bent wat je vraag precies is en wat ik voor je kan betekenen. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en gaan we samen aan de slag om dat te onderzoeken.