Aanbod

  

   

Loopbaan

Als loopbaancoach sta ik voor het aansluiten bij jouw eigenheid als client, waardoor je meer vanuit je kracht in je werk gaat staan. Ook verhelder je wat voor werk aansluit op jouw talenten, drijfveren en kwaliteiten. Ik werk resultaatgericht, met de diepgang die nodig is voor jou om in beweging te komen. Met mijn rake en zo nodig confronterende vragen, vanuit respect voor jou, ontstaat inzicht. Ik stimuleer je om opgedane inzichten direct toe te passen in de praktijk.

Coaching

Als coach sta ik voor het accepteren van je kwetsbare kanten, waardoor je meer vanuit je echtheid in het leven kan gaan staan. Zo ontwikkel je een werkzame manier om met onzekerheid, twijfel dan wel angst om te gaan. Je ontwikkelt je op persoonlijk vlak. Je verheldert ook wat de waarden en doelen zijn, die voor jou de moeite waard zijn om voor te gaan. 

Stress

De zorg voor jezelf, waarbij je ruimte creëert voor fysiek herstel en effectieve ontspanning en je grenzen stelt, is niet altijd vanzelfsprekend. Als je zo ver bent dat je een burn-out hebt, is het zaak om eerst aandacht te hebben voor je fysiek herstel. Vervolgens onderzoek je welke patronen je wil doorbreken en wat je kan doen of laten om beter voor jezelf te zorgen.

Bewustzijn

Het vergroten van mijn bewustzijn is waar ik voor sta en ga in het leven. Voor mij is dit een oneindige en inspirerende weg van persoonlijke groei. Om bewust in het nu te kunnen leven is het zaak om emoties, verwachtingen, overtuigingen en gedragspatronen die je afhouden van je echtheid bewust te worden en op te ruimen.

Voel je je aangesproken?

Je bent welkom, ook als je er nog niet uit bent wat je vraag precies is en wat ik voor je kan betekenen. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en gaan we samen aan de slag om dat te onderzoeken.