Bewustzijn

Bewust keuzes maken
in het nu

Het vergroten van mijn bewustzijn is waar ik voor sta en ga in het leven. Voor mij is dit een oneindige en inspirerende weg van persoonlijke groei. Om bewust in het nu te kunnen leven is het zaak om emoties, verwachtingen, overtuigingen en gedragspatronen die je afhouden van je echtheid bewust te worden en op te ruimen. Hierdoor ontstaat ruimte om in contact te komen met de subtiele stem van je innerlijk kompas.

Inzicht opdoen met je levensopdracht

Heb je behoefte aan een andere, frisse kijk op hoe je je leven inricht? Wil je wel eens weten wat jouw levensopdracht is? En dat tegen je huidige levenssituatie houden, vanuit het uitgangspunt dat toeval niet bestaat?

Kies er dan voor je levensopdracht op te vragen en daar persoonlijke inzichten uit te halen.

Onverwerkte ballast opruimen

Heb je het gevoel dat er meer in je zit, waar je nog niet bij kan komen? Heb je de behoefte om jezelf te bevrijden van die bulk aan opgebouwde spanning, die zich vastgezet heeft in je lichaam, waardoor je beter contact kan maken met je echtheid?

Kies dan voor een “grote schoonmaak” van lichaam en geest.

Contact

Voel je je aangesproken?

Je bent welkom, ook als je er nog niet uit bent wat je vraag precies is en wat ik voor je kan betekenen. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en gaan we samen aan de slag om dat te onderzoeken.