Loopbaan

Werken vanuit eigenheid

Als loopbaancoach sta ik voor het aansluiten bij jouw eigenheid als cliënt, waardoor je meer vanuit je kracht in je werk gaat staan. Je ontwikkelt je op persoonlijk vlak. Ook verhelder je wat voor werk aansluit op jouw talenten, drijfveren en kwaliteiten. Ik werk resultaatgericht, met de diepgang die
nodig is voor jou om in beweging te komen. Met mijn rake en zo nodig confronterende vragen, vanuit respect voor jou, ontstaat inzicht. 

Koersonderzoek

Heb je het gevoel dat er een kink in de kabel zit bij het zetten van een volgende stap in je loopbaan? Of houd je van een grondig zelfonderzoek?

Kies dan voor een koersonderzoek. Je krijgt inzicht in jouw sterke en minder sterke kanten. Vanuit een verdiept inzicht in jezelf onderzoek je hoe jij, vanuit zelfzorg voor je kwetsbare kant, in je kracht kan gaan staan. Zo ontwikkel je je eigenheid. Van daaruit onderzoek je wat jouw volgende loopbaanstap wordt.

Motivatieprofiel

Wil je helderheid over wat jij wil qua werk en wat voor werk bij jou past? Ontdek dan waar jij energie krijgt met een motivatieprofiel!

Met een motivatieprofiel verhelder je in korte tijd welke kwaliteiten en vaardigheden je het liefst inzet, in wat voor werkomgeving je het best gedijt en welke kanten van jezelf je wil ontwikkelen.

Ontwikkeladvies

Moet of wil je je oriënteren op nieuw werk? Of heb je behoefte aan een andere invulling van je huidige werk? Dan is een ontwikkeladvies mogelijk iets voor jou.

Een ontwikkeladvies helpt je om de regie over je loopbaan terug te nemen en je voor te bereiden op een stap richting nieuw werk of een andere invulling van je huidige werk.

Netwerken en solliciteren

Wil je zelf aan het stuur wil staan bij het vinden van nieuw werk? Kies dan voor doelgericht netwerken en solliciteren met jobmarketing.

Jobmarketing is een proactieve benadering van de arbeidsmarkt, waarbij je het initiatief naar je toe trekt.

CV sessie

Wil jij een super CV, waarin jij als professional goed uit de verf komt? Kies dan voor een CV sessie, waarbij we samen een CV voor jou maken.

Je maakt in je CV de match tussen jou als professional en de vacatures waarop je solliciteert. Zo wordt glashelder voor de lezer waarom jij solliciteert en krijg je hopelijk die uitnodiging voor een gesprek!

Voel je je aangesproken?

Je bent welkom, ook als je er nog niet uit bent wat je vraag precies is en wat ik voor je kan betekenen. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en gaan we samen aan de slag om dat te onderzoeken.