Aanpak

Je onderzoekt wat je huidige levenssituatie voor je betekent, vanuit het uitgangspunt dat toeval niet bestaat. De vraag is hoe je bewust of onbewust keuzes maakt. Je signaleert waar het goed loopt en waar je tegenslag ervaart. Je reflecteert op hoe je je voelt bij je huidige situatie en op wat er op je pad komt aan kansen, tegenslagen en signalen van je lichaam, zoals fysieke kwalen. 

In dit proces maak je gebruik van je gechannelde levensopdracht. Je levensopdracht geeft je richting in het bewust worden van je eigenheid: je gedragspatronen, talenten, kwaliteiten en valkuilen. Vaak vergt het moed en durf om vanuit echtheid je leven vorm te geven. En bereidheid om je eigen, mogelijk eigenzinnige, keuzes te maken. 

Als je nieuwsgierig bent en bereid om te onderzoeken wat je herkent in je levensopdracht en wat deze voor je kan betekenen, maar niet meteen geneigd bent om hier in te geloven, ben je ook van harte welkom!

Resultaat

De bewuste, frisse kijk op je huidige situatie en praktische handvatten vanuit de levensopdracht geven een nieuwe impuls aan je leven, waardoor je bewust keuzes kunt maken en vanuit echtheid je leven vorm geven.

Praktisch

maatwerk, vanuit de wens of vraag die jij hebt. Denk aan 3 tot 5 sessies van 1,5 uur.