Aanpak

In de fase van arbeidsmarktbenadering werk je vanuit een helder beeld van de functie die je beoogt. Je stelt een CV op, dat jou helpt je doel te realiseren. Door, vanuit wie jij in essentie bent in je werk, aansluiting te zoeken bij de gewenste functie. Ook brengt je in beeld bij welke organisaties je graag wil werken.

Je leert verwoorden waar jij als professional voor staat en daarbij aan te sluiten op de ander. Door te netwerken verken je de arbeidsmarkt, waardoor je steeds gerichter verder netwerkt en solliciteert. Jobmarketing geeft je zelfvertrouwen in dit proces, waarbij je het heft in eigen handen neemt. Zo versterk je je focus in het zoekproces en vergroot je de kans dat je krijgt wat je wilt op de arbeidsmarkt. Op die manier kan solliciteren een activiteit worden, die ook voldoening geeft.

Resultaat

Een doelgerichte en proactieve arbeidsmarktstrategie, met als gewenst resultaat een aantrekkelijke passende dan wel uitdagende nieuwe baan!

Praktisch

De doorlooptijd is afhankelijk van jouw doel en wat je hierin nodig hebt. Het traject varieert van 2 weken (CV opstellen  linkje!!) tot circa 4 maanden (complete arbeidsmarktbenadering). Qua uren loopt de begeleiding uiteen van 3 tot 10 uur.