Aanpak

We onderzoeken de patronen, met bijbehorende overtuigingen, emoties en gedrag, waardoor bij jouw stress ontstaat. Daarmee wordt ook helder wat jij wil leren om op een gezonde manier om te gaan met stress. Daarbij kijken we zowel naar het denken, voelen als doen, waardoor een verandering ook echt verankerd wordt. 

Hartcoherentie oefeningen maken veelal onderdeel uit van het traject. Met eenvoudige ademoefeningen leer je fysiek rust te creëren in je lichaam. Ook leer je hoe je je stress de baas kan blijven en hoe je kan herstellen in stressvolle situaties. Beter leren voelen wat je raakt, wat dat voor je betekent en wat je met een situatie wil is een belangrijke sleutel om stress te reduceren. 

Resultaat

Met een actieplan rond je het stresscoachingstraject af. Zo heb je helder wat je hebt geleerd en wat je gaat doen en laten om meer ontspannen in je leven en werk te staan.

Praktisch

De doorlooptijd is afhankelijk van jouw vraag en wat je hierin nodig hebt. Deze varieert van zes weken tot circa vier maanden. Qua uren loopt de begeleiding muiteen van circa 5 tot 10 uur.